Nagellack

När jag har fått mitt studiebidrag vet jag exakt vad jag ska köpa - NAGELLACK! Viva la Diva släpper en ny kollektion med fin1 fina färger. Pastelliga nagellack och ett korall är det om står överst på listan! Att de är billiga med gör det hela ennu bättre = FLER NAGELLACK FÖR PENGARNA! Dock suger jag på att måla naglarna men jag övar ;)


Bild från Bjooti.net, som förövrigt har en riktigt bra sminkblogg! ♥


..

Blir inte något bloggande från min del de närmaste dagarna, iof bloggar jag ju endå aldrig nuförtiden. Jag är däremot verkligen inte på bra humör, det är helt galet hur det svänger för mig. Ska borsta tänderna sen dra täcket över huvudet och vila en stund innan jag beger mig till praktiken. Vill inte!

:(

ot good, patetisk var det ja

Vinn en klocka!

Nu kan man tävla om en klocka från WearDesign.se hos Linnlowes.com.


Update

Jag har det bra här i Göteborg, det är fullt med tokigheter! :D


Next

Snart går kärran mot Göteborg. Hoppas att allt blir som jag tänkt mig, om inte ännu roligare! Framförallt hoppas jag att min praktikplats är nice. Ha det så bra, uppdaterar säkert när jag är i storstaden!

- Stephanie

Hihi

Astrid den gamla chilenaren har ju fått körkort! En jävla massa grattis till henne, super glad för din skull.. dock lite avis ;) ♥

Bild från den tiden då vi kastade äckliga godisägg från månens tak,
terroriserade folk på msn och cruisade runt på våra moppar ;)

jag..

.. blir så trött. Patetiska jag.

:(

New header

Som ni ser har jag införskaffat mig en ny header. Ganska enkel, och tråkig? Men vad tusan, Es Westwick är ju på bild, då kan det ju inte bli annat än snyggt + att jag har en "liten" crush på honom.

Budskapet Never a failure, always a lesson (som jag förövrigt hittade första gången på Assis blogg som Rihanna har tatuerat in) tycker jag är riktigt bra och som man borde tänka lite oftare vilket man tyvärr inte gör. Så kom ihåg - Never a failure, always a lesson!

- Stephanie

Ouf!

Jag klarar snart inte av att kolla på Gossip girl, han är för het Chuck Bass!!!!!!!


RSS 2.0