yeyeyeyeyeyye

Praktiken är ÖVER! :D:D:D:D:D L Y C K A !

Så fint!

Något som jag tycker är väldigt charmigt och fint, ja även vackert, är lite diskreta fräknar på näsan så går ut mot kinderna. Hade inte tackat nej till ha det och en fin hy, som den vacrka kvinna på bilden under har.


I like

Denna oufiten visar att det enkla kan vara väldigt fräscht och snyggt. Den enkla men fina blusen till jeansshortsen med ett snyggt skärp och en skinnjacka till det kan ju inte bli fel egentligen. Snygg tjej också. Jag hade kunnat kopierat allt rakt av.
Underbar vår/sommaroutfit!

Lördag

Ja vilken intressant rubrik va? Dock är det ju nämligen så att jag inte har bättre fantasi än så. Tragiskt men sant. Vad sägs om en hederligt bloginlägg? Var ju ett tag sen.

Vad jag gör just nu? Lyssnar på Melissa Horn, en mycket bra kvinna det! Musikalisk. Fina och mysiga låtar, så om ni inte har lyssnat på henne innan så gör det nu! Lät lite som en befallning, men gör som ni vill.

Fredagskvällen igår gjorde jag absolut ingenting, tänkte först festa men det blev inget av det, lika bra att spara pengar. Tror att det blir likadant ikväll faktiskt men om någon vill umgås så är det bara att höra av sig, jag vill inte spendera ännu en kväll ensam.

Åka karusell hade ju varit trevligt? Lions är ju i "staden", vilket gör att jag automatiskt tänker tillbaka på förra årets Lions.. den kvällen slutade ju bra. Bråk och tårar. Att det har gått ett helt år sedan allt hände mellan honom och mig är ofattbart, det har gått snabbt! Men det är historia nu, det räknas inte längre.

- Stephanie

Säg ingenting till mig


I'm my own worst enemy

Jag vill hellre säga att jag var min värsta fiende. En dag ska jag säga det.


Finaste vänner


A friend is someone we turn to
when our spirits need a lift,
A friend is someone we treasure
for our friendship is a gift.
A friend is someone who fills our lives
with beauty, joy, and grace
And makes the whole world we live in
a better and happier place.

› Jean Kyler McManus ‹

Trädgårdsmästare

Jag har en ny hobby, eller vad man nu kan kalla det. Jag tycker nämligen att det är roligt och framförallt rogivande att hålla på att pyssla i trädgården. Har varit hos mamma hela dagen och då har jag t.ex. räffsat löv, plantarat blommor och så har jag planerat lite annat. Så tokigt egentligen, JAG hålla på i trädgården!? Ska fortsätta med detta. Dock har jag ju världens sämsta tålamod så när jag planterar något vill jag att det ska gå SNABBT! Well, jag får skaffa mig lite tålamod.. någon som har till salu?

Förövrigt är ju mitt bloggande värdelöst. För 1 inlägg i veckan är just det - värdelöst!

Aprilskämt

Igår var det ju som alla vet 1a april. Dock lurade jag ingen och har inte gjort det på flera år då jag bara börjar skratta om jag ska lura någon. Men när jag var liten hade jag inga problem med det. En gång lurade jag min lärare som jag hade köpt en kanin av:
- Ingegärd, kaninen har dött!
- Nej men vad säger du!?
(lite shockad och ledsen)
- April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!

HAHAHA!!

1964 - 04 - 02

Till natten idag kollade jag och Mikk på Håkan hellström live DVD från Peace & Love. Det gav en ryssningar och man önskade av hela sitt hjärta att man var där, det var sådan stämning som inte går att beskriva.. 30.000 personer som såg han och att solen började gå upp när han spelade gjorde allt så mycet häftigare.. dock missade jag ju alltihop men att se det på en DVD med ganska bra kvalité är inte fy skam det heller! Så kom jag på att han fyller snart år, jag trodde att den var sen 4e men så ser jag idag att det är ju idag han fyller år! Vilket sammanträffande! Vi kollar på hans dvd på hans födelsedag utan att vi vet om det! :D

GRATTIS HÅKAN HELLSTRÖM PÅ 36 ÅRSDAGEN!




P Å S K L O V !

Japp, jag har påsklov! Hade min sista praktikdag fr veckan igår, mkt nice att de har stängt 2 dagar! :D Sista lovet för de flesta (ryssby är ju bäst och har 1 lov till vid kristi h.) som går i 3an. Jisses, det är nära nu slutet..

Well well. Vad jag kommer att spendera detta lov med? Det vanliga - ingenting. Tror jag iaf men det kan ju dyka upp trevligheter.

Bla bla bla.. vad kass jag är på att blogga, har verkligen inget roligt att skriva då min vardag är lika trist och grå som en regnig höstdag. Tar heller aldrig några roliga bilder. Det börjar ju dock bli vår så kanske jag blir lite bättre på det här med att blogga.

- Stephanie

RSS 2.0