Vad vill du?

Ja det finns en liten meningslös människa som ska tvunget besöka min BDB lite då och då, VARFÖR!? Hoppas hon läser min blogg med nu då! Så om DU läser, vad vill du mig? Jag är tydligen så intressant så du inte kan låta bli ;)

Haha så lika!


Ingen rubrik

Denna lördagskväll blir lugn som bara den, kort med. Ska försöka sova senast 12 iaf. Ska käka glass med chokladsås som jag gör såååå bra och kolla på Robinsson. Jadå, det blir helt okej! Även om jag är lite rastlös och är sugen på fest är det lika bra att hoppa det och jobba ist.. tjäna pengar ist för att göra av med! (Y)

Ha en superbra lördagskväll, dansa & sup för mig med!

- Stephanie

Blöö

Goddagens!

New moon var ju helt okej. Dock är både Twilight & New moon överskattade, enligt mig :) Däremot är ju såklart Jacob het het het het. Men som sagt - överskattat. Kan ju vara det att jag jämför med True blood, som också handlar om vampyrer men det är ngt med TB som jag gillar mer.. bl.a. är kemin mellan Bill & Sookie mkt bättre än mellan Bella & Edward.

Jaja. Nog snackat om det.

Nu ska jag ville lite haha, har inte sovit ut ordentligt. Blir en lugn lördag för ska ju jobba imorn. Börjar tyvärr bli lite krasslig i halsen, inte bra!

- Stephanie

Paranormal activity

Zzzzz trött jag är! Ska väll vila snart innan vi beger oss mot Växjö för att kolla på bio, New Moon. Det blir  jag, Malin, Sara & Jennie. Trevligt som fan tror jag!

Kollade som sagt på Paranormal Activity igår, scary shit!!!! Kolla trailern:


Sleepover @ Malin

Jaoo ska sova hos Malin inatt. Wihoo! Ska antigen kolla på okyldigt dömd eller paranormal activity. Får se om det är bra kvalité på den sistnämnda.

Imorn är det sista praktikdagen för i år! Hallelulja moment! På kvällen blir det att fira med bio!

Nu kom MALIIIIN! God natt!

- Stephanie

Nice!

Try JibJab Sendables® eCards today!


Resmål

Det kommer upp ganska ofta nya resmål jag vill och ska åka till, någon gång i mitt liv. Nu har jag gjort ennu en upptäck - Dubai. J A G-V I L L-D I T ! Ser så sjukt coolt ut. Tänk om jag hade haft fett mkt pengar, då hade jag åkt dit och shoppat som en galning på de enorma shoppingcentrena och ätit på någon lyxig restaurang högst upp i en skyskrapa.. en dag!



Hungrig

Snart äta mat, tacos. Gott jööö! Lillördag och allt ju haha! Då får man festa till det med tacos! Höhö.
Bla bla bla.......

Foki & Cocoo

Just nu har Foki en tävling där man kan vinna ett valfritt smycka från Cocoo.se och jag är med och tävlar :)


Great!

Helllo.

Slutade tidigt idag, halv 1. Mkt skönt. Dock blir det vid halv 5 imon, men whatever! Kollat på Glee med Malin, hon praktiserar på samma ställe som mig nu ju. Bra serie det!

Nu ska jag ta min dagliga vila, som jag inte tog igår. Ska bli mycket skönt!
Om jag hinner idag ska jag även fixa headern men förvänta inte att det blir av. Men denna vecka ska jag fixa den.

- Stephanie

-.-

Fy fasiken vad tröööööött jag är! Har inte tagit min eftermiddagsvila och det MÄRKS! Kommer väll somna så fort andra avenyn är slut.. åh kan det inte börja så jag kan sova!

Jaja, nu orkar jag inte blogga mer idag! Jag ska nog allt försöka skärpa till mig men jag har verkligen inget vettigt att skriva.

- Stephanie

ajaj

Det börjar bli en vana att skriva sena och kassa inlägg? Whatever, jag ha faktiskt bara praktiserat och när jag kom hem åt jag och sedan vilade. Ja det var ju mkt att skriva om men det är så min skit ointressanta vardag ser ut, tyvärr. Endå har mitt läsarantal ökat på senaste och även om jag inte ens uppdaterat idag så är ni kvar? Vilka är det som läser om min trista vardag och ointressant åsikter? Tell me!

Ska snart ut med hunden, ska sedan kolla på Paradise Hotel med Malin, mjau!

- Stephanie

-

Ush ush ush.. vafan hände? Vart tog allt vägen? Varför bryr sig ingen? Skulle ju hålla ihop? you sucks

Transformers

Cha cha.... eh hej hej!

Första inlägget för idag, och troligen det sista med med tanke på att denna söndag har det inte hänt alltför mycket. Sov till ungefär 11.30. Åkte in till Ljungby och va i huset lite.

Sedan hem, kolla på Transformers, 2an. Kollade på 1an igår och blev sugen att se 2an. Tycker inte om action eller SciFi filmer i vanliga fall men Transformers är great!

Jaa.. de var väll allt jag hade att säga, inte mkt alls ju. In i duschen snart, kanske in och snacka med Malin en runda :P

- Stephanie

Saturday

FYFAN vad tråkigt jag har, obeskrivligt! Fan fan, jag blir bara så trött ibland.. blir att kolla på Robinsson, med Sixten som enda sällskap. SUCK SUCK SUCK!

Öppethus

Som sagt ja, öppethus idag. Trevligt och en jävla massa ätande haha. Fyfaaan.

Ne, jag är inte på humör för att blogga just nu så slutar NU!

Läggdags

Jaha ja, om man kanske ska ta och sova lite. Ska ju upp vid 9 tiden imorn, hoppas att Malin är vaken då med hehe. Hoppas de har kul med ikväll. Tråkigt att jag inte följde med, men var inte alls sugen på det och pengar har jag inte gott om så jag har inte råd att festa så mkt, det är annat jag behöver. Ennan annan gång i en annan stad som sagt får det bli Jennie Babe

Reza åkte ut ur Idol med, bra tycker jag. Fast de är rätt jämna nu endå, nu
när agnarna har skilts från vetet (så man säger väll?). Blir väll att zappa runt lite på de väldigt få kanaler vi har. Kasst på TV på lördagar, vardagar är bättre! Sen sova!

Ha en fortsatt bra fredagsnatt gott folk!

- Stephanie




Jennie & Jag ♥


Fredagsmys, med mig själv!

Jaoo, som rubriken stämmer ska jag ha fredagsmys helt själv framför Idol med lite kladdis.. oh vilken överraskning med kladdis haha! Men alltid lika gott ju! Mamma kommer väll hem sen vid 10, hon är och fixar i huset.

Öppet hus imorn med ju. Vet inte redigt om jag ska "jobba", får väll se vad de säger annars hade det ju varit väldigt trevligt att bara gå runt och titta och prata med folk. Har ju inte vatt i skolan på 5 veckor!

Ha en fortsatt bra fredagskväll! ;*

- Stephanie

Hähä

Ja, visst tusan är det skönt att bara va lite.. "fjortis" och skämma ut sig? Yepp. Haha.

:(

Idioten kmr nog behöva skydd.. stackars vovve :'( http://existenz.se/out.php?id=18648

GRATTIS

JENNIE NILSSON PÅ DIN 18ÅRSDAG! ♥

Enda bilden jag fann på ENDAST DIG  för det är ju DIN dag :)

Hot hot

På tal om Paradise hotel, vilken snygging det är med!! Vem talar jag om, jo Cimon! Mums! Han är ju endast 19? Han har även en blogg.. jag har nyss kommenterat. Jag kanske ska stalka hans blogg tills han svarar mig? Njeat, det får räcka med en kommentar.. eller 2 ;)

Snögg!

Blablablaaa

Well, det blir att vara sista veckan på Toftaholm. Jag var så välkommen :D
Är det inte någon som kan lägga upp det senaste Paradise Hotel avsnittet, kan ju inte kolla på webTV för mitt internet SUGER!
Ne, nu har jag varit lite för negativ idag! Kan ju berätta om dagens ljuspunker, de få? Umgåtts med Malin, Sara & Mikk va på besök. Har även upptäckt en ny serie - Glee. Den ska jag och Malin förmodligen knarka imorn som vi brukar göra med serier (ja, vi såg väll minst 12 avsnitt av True Blood på 2 dagar?). Jaja, de va ju de ljusglimtarna, men de små ska man uppskatta!
Vet ej ennu om det lir ngn utgång för mig imorn, Jennie fyller ju trots allt 18 men jag är då inte sugen på fest i Ljungby. Får väll ta igen det ngn annan gång i en annan stad?
Well well, nu ska jag väll se om avsnitt 4 kommer upp, annars får jag nörda runt. Kanske fixa headern som jag snackat om? Peace out!
- Stephanie

Just nu..

.. hatar jag följande extra mycket:
- bloggar som bara försvinner eller skaffar lösen på sina bloggar utan förvarning!!!!
- att jag har glömt min väska (som innehåller kamera, plånbok, pass m.m) ca 10 mil härifrån och förmodligen är tillbaka tidigast måndag!!!  :@
- att jag inte kan resa långt härifrån!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- att jag inte vet hur jag ska göra med praktiken, ringa nästa kanske?
- det förbannade projektarbetet som böjar stressa mig! BLÖÖ!

Jaja, nu ska jag sluta vara aggressiv! Får väll dra in till Malin en runda. Hon är ju med hemma idag. Ska bara leta reda på min mobil innan.

- Stephanie

Hemma

Jaha ja, då är man ju som sagt hemma. Rätt skönt hehe.

Hur det blir med resten av praktiken vet jag då inte hur det blir. Lutar nog åt att jag fortsätter på Toftaholm, ska ringa senare och snacka senare.

Well well, annars idag då? Nada I think. Annie Wallen fyller 18 år idag med, grattis till henne!

- Stephanie

Hehe

snaaart

hähä


Pain

Myyyyyy heeeeeeaad!

Jaja, va väll trevligt igår. Är bara så trött.

Malmö ikväll, fan vad fucking skönt. Nu orkar jag inte blogga mer, höres senare.

Sovmorgon

Sitter och dricker lite te. Vaknade av att min kära hund hade sitt huvud 2 mm från ansiktet och stirrade på mig. Haha, han är ju fan helt retarded.
Vad skönt det var iaf  att jag fick sova lite längre :D Imorn blir det den vanliga tiden att gå upp vilket antagligen kommer bli mycket jobbigt då jag kanske får praktisera till 11 ikväll, men vad gör det!? Jag är ju ung och kry och ska klara sånt. Tydligen är det många som börjar bli sjuka.. även jag kanske? Känner mig lite lustig i halsen vilket INTE är uppskattat då jag ska börja nya praktiken på tisdag. Det är väll min vanliga otur om jag blir sjuk?

Well well. Ska väll börja packa snart, 2 veckor trots allt så det blir väll en del. Fan va tradigt det är, hade nog vatt roligare om man hade packat inför en resa till sydligare breddgrader. Men men, synd o klaga.

- Stephanie

Vackert, förbannat vackert!

Hellloooooo. Sent inlägg idag, gues why? Jag kollar runt på ett alldesles alldesles fantastiskt resmål som jag ska resa till en dag. Vilket är det då jag snackar om? Jo, Den Dominikanska Republiken. Det ser helt fantastiskt ut och det jag läser är minst lika fantastiskt. Iof ska de ha vatt några oroligheter där men ska utforska detta mer. Men det verkar så underbart! Vackra stränder, underbart väder, vacker natur.. och så är det skit billigt där! Kanske resan och hoteller blir inte det billigaste men allt det andra. Ååååhh, jag vill dit nu på en gång! Minns att när jag var lite tjatade jag mycket om det och ville dit, vet inte vrf men det lät väll nice och såg nice ut. Ja, vissa drömresemål har jag haft i flera år. Min stora glädje i livet är att resa och är en av de saker jag pririoterar mest hehe.

Jaja, nog tjatat om det.. ååh!
Praktik såklart idag. Va inne hos Malin en stund där Mikk var. Snackade en stunde sen har jag bara suttit här och segat. Well well, har inte så mkt mer att säga. Juste, Julia min vän fyller 18 imorn, hoppas att det blir ut att kalasa på fredag! Sen är det inte långt kvar till Jennies tur. Alla 18, perfa!

Bara för mitt tjat ska jag allt visa några bilder så ni fattar vad jag sbackar om!



En dag..




10/11

Idag är det exakt 7 månader tills True Blood säsong 3 har premiär. Ja, jag är sjuk.

Annars då? Jovars, praktiken var väll okej. Kanske en aningens tråkigare än den brukar men man överlever ju iaf. Endast 3 dagar kvar som praktikant, sen hoppas jag verkligen att jag får jobb som köksmästaren sa, annars blir jag nog deprimerad - på riktigt. För det betyder isf att jag inte är tillräckligt duktig.. även om jag fick goda ord förra veckan har det inte känts så bra sen i söndags. Vet inte om det är så eller att det snarare är min kassa självkänsla som förstör för mig. Äh, jag ska kämpa dessa 3 sista dagar och visa att jag klarar av det!

Nog tjatat om min praktik, den är ju endå inte intressant för andra?
Har annars idag bara vilat och tagit det lugnt, allt är i sin ordning. Jag har ett väldigt ointressant vardag har jag konstaterat. Snart bär det av till Malmö. Tycker att det ska bli kul att testa på att bo i en storstad i 2 veckor. Ska även bli skönt att komma iväg.

Igår var jag även och fikade med en saknad vän. Mycket trevlig må jag säga!

Aja, nu får jag väll slösurfa runt på internet, sedan är det good shit på TV. Även en lite dusch på detta och en kvällspromenad sent med hunden. Ny design blir det inte idag heller, började igår lite men det blev skit så jag får vänta tills inspirationen väcks till liv inom mig.

- Stephanie

Smart

Var helt slut efter praktiken så gick och la mig vid halv 7 och trodde att jag skulle klara av att sova till morgonen. Ja, good luck. Sov ju kanske till 9 och är inte det minsta trött längre. Well well, får försöka fördriva tiden så att jag blir trött. Praktik imorn med ju, sen blir det in och fika med Malin & Mikk.. får se hur detta blir men jag har verkligen saknat en del saker! :(

Får väll säga godnatt, tror inte att det blir fler inlägg ikväll.

- Stephanie

8/11

Jaha ja då har jag bytt från skit wordpress till blogg.se. Ja, en jävla massa byten men här lär jag nog stanna faktiskt. Här finns alla funktioner och man kan ju ändra sin design i det oändliga, om man är tillräckligt duktig vill säga. Headern jag har ju ska jag inte behålla kan jag ju säga redan nu, resten av designen får duga tillsvidare för orkar inte lägga mer energi på den.

Annars har jag inte så mer att säga, ska gå kvällsrundan med hunden.

- Stephanie

RSS 2.0