Bäst

Som många andra kvällar när jag sitter för mig själv lyssnar jag på Håkan. Han är bäst, inget snack! Jag blir lycklig!


Sletet.se

Det har varit en hård helg, en dyr sådan också. Ush, jag vågar icke göra ett kontoutdrag haha!

Orkar inte blogga mer idag. Har ingen data nu heller, är hos pappa nu och lånar hans data. Hur ska jag klara mig utan en data? :( Ngn som kan låna ut en?

Annandag jul

God dag god dag!

Hemma i Ljungby nu, skönt! Ush, pappa bor verkligen långt åt helvete, Ljungby känns VÄLDIGT "storstad" jämfört med det, då är det illa!

Chillat mest idag, väntar på att Malin ska komma. Hoppas att hon inte kommer alltför sent :) Har tråkigt och är hungrig, men jag orkar inte gå och handla något :S Vill bara ha kväll och FESTA! Yihoo!

- Stephanie

Sagan om ringen

Kollat nu på 1an och 2an i Sagan om ringen triologin. Tyvärr missar jag ju 3e filmen imorn men jag har fått en påminnelse hur jävla grymma de filmerna är! Måste leta reda på den 3e för den är bäst, den är så bäst att det är nog den bästa filmen jag vet!? Även glömt bort mkt vad som hände i filmen så mycket uppskattat att se dessa underbara filmer igen!

Aja nog tjatat om det. Hur har julafton varit då? Jovars, lugnt o mysigt. Ätit hela dagen så jag har lust att spy. Dock hatar jag att spy så jag hoppar det. Önskade mig inte så fick mest pengar, fick iaf Björn Borg trosor, mascara av mamma o pappa, o så pengar. Handlade ju även i Ullared så det räknas som julklapp det med. Av Karolina och hennes familj blev det 1 film och Christina Aguileras bodylotion+deo, trodde först det var parfym men icke, nöjd endå! :) Kanske köpa parfymen, den luktar ju gott? Och lite pengar av farmor fick jag med.

Inför fredagskvällen är jag taggad! Tror det kan bli mkt trevligt! Malin, Mikk, Julia & Frida (kanske Sara om hon hinner) ska förfesta hos mig, kanske får vi sällskap? Sedan blir det ner på Hela huset svänger.. niiiice!

Ne nu ska jag surfa runt, tror inte jag kan somna på ett tag trots att klockan är snart kvart över 1. God natt och hoppats alla har haft en bra julafton!

- Stephanie

God jul till er alla

önskar Stephanie :)


Dan för dan

Tänka sig, imorn är det julafton! Som alla andra gånger så har tiden gått såååå snabbt. Men egentligen, tiden går ju alltid snabbt då man säger samma sak varje år så det är ju ingen nyhet? DOCK har denna skolterminen gått "snabbare" än andra, den har bara försvunnit! Well well..

Handlade en lite julklapp till pappa igår med. Har inte handlat ngn julklapp på flera år! Längtar också tills imorn för har fått lite mer småpaket vilket är mycket roligare att få än pengar egentligen. Fått lönen idag med så det gör ju absolut ingenting att jag får småpaket :)

- Stephanie

Flickan som lekte med elden

Sådärja, då var julklappshandlandet klart. 1 julklapp - kan inte bli bättre! Blev inget till pappa, så svårt att köpa till han för han gillar inte så mkt saker och han har allt han vill ha typ. Längtar tills mamma får se vilken snäll dotter hon har som köper en så fin sak till henne ;)

Nu ska jag ner och hämta lite käk, äta och kolla på flickan som lekte med elden är det som står på tur för mig.

- Stephanie

Julklappar

Ska ner en runda till "city" och handla 1 julklapp, kanske 2 så pappa får en liten. Men mammas kostar så pass mycket så detta får bli de enda julklapparna för i år! Whii är så nöjd över det jag ska köpa till mor min! :)

Förövrigt idag då? Ska kanska göra lite julgodis? Är trött egentligen på allt med julmat men godiset går ner än ;) Ska dock göra världens godaste efterrätt - KARAMELL MOUSSE! Om ni inte testat, testa! I LOVE!

- Stephanie

Tanned

Även om jag ser ut som efterblivet fetto är det lite deppigt att hur hur brun jag var, även om jag inte var "wowbrun". ÅH VAD JAG SAKNAR GRAN CANARIA!


2009

Om lite mer än 1 vecka är detta värdelösa år över. Ingen är nog mer glad över det än jag! Har inget för mig just nu så gör en lite resumé av 2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag reste utomlands med en kompis.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
tror inte att jag hade några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5.Vilka länder besökte du? Danmark & Gran Canaria
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Allt som är bra
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
18-25 augusti
8. Vad var din största framgång 2009?
välmåendet och skolan denna terminen
9. Största misstaget?
jag orkar inte tänka efter om allt negativt men att inte börjat ordentligt med projektarbetet är ett misstag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jag är tydligen psykiskt sjuk? HAHA
11. Bästa köpet? resan till Gran Canaria
12. Vad spenderade du mest pengar på?
allt
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
resan, att jag fick jobb, glada kompisar
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? 
det blir ju alltid sommarlåtar som fastnar, för mig blir det nästan omöjligt - I gotta feeling, sexy bitch, I know you want me.. I Know you want me blir det nog
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare

16. Vad önskar du att du gjort mer? motionerat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ätit
18. Hur tillbringar du julen? konstigt nog blir det med både mor & far, lillebjoj med såklart.. och sixten!
19. Blev du kär i år? Nej, kanske lite smått förälskad men det gick över snabbt
20. Favoritprogram på TV? utan tveken - TRUE BLOOD! Obsessed..
21. Bästa boken du läste i år? jag läser typ aldrig längre. Min skolas fel då biblioteket SUGER
22. Största musikaliska upptäckten?
uhmm
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar
25. Något du önskade dig men inte fick? önskade mig typ inget

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? 
hadde middag för tjejerna och tog en cider på kvällen med Malin & Frida

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ingen skillsmässa, inga dumma killar, mer pengar
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? som alla andra år
29. Vad fick dig att må bra?
resan
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ed Westwick och vampyrerna i True blood
31. Vem saknade du?
vänner
32. De bästa nya människorna du träffade? portugiserna..





Lonely

Sitter här för mig själv och dricker zero.. not fun! Överlever hoppas jag, är dock lite nojjig.

Personalfesten igår var trevlig, dock lite tidigt slut men lika bra det! :S
Jobbat idag med några timmar. Fick även lönebesked. Varken nöjd eller besviken.. eller jo självklart är jag glad för pengarna men jag förväntade mig varken mer eller mindre.

Och vad ska man ta sig till resten av kvällen? Skulle vilja kirra en film men det är så drygt att fixa när jag har så långsamt internet. Vi måste allt ta och fixa nytt internet.

Aja, god natt ni andra!

- Stephanie

Idol Erik

Var inne på Gekås hemsida innan idag och det visar sig att Erik Grönwall ska va i Ullared imorn. Jag ska stå längst fram och gapa ERIIIIIIIIIIIK I LLOOOOOOOVE YOOOOOOOUUU!!!!! Not. Men hoppas på att jag iaf får se han och se om han är lika söt och duktig i verkligheten.

Kö?

Ja då har man nyss vaknat. Sovit från och till hela dagen men det orkar jag inte med just nu. Har ingenting att göra. Blööö gör mig sällskap!!? Ska äta ute ikväll, gott. Undrar bara vart. Ska nog till Ullared imorn. Gissar på fete mycket folk? Eller gissar, vet snarare. IdolErik ska tydligen dit? :O Skulle egentligen dit dagen innan jul för mamma trodde att det var mindre folk där då men hon har fått förlängt jobb så kan ej byra, grattis till henne!

Ne nu ska jag gitta, ciao

sova..

.. nu kanske?

ilska

jag är så jävla arg och ledsen. jag har lust att slå sönder något.. eller flera saker så jag kan få ut min ilska. oooooohoohohoh

Hick

Vilket party det blev igår! Kom först till Såsen och Bea där det var lite klasskompisar och skogare. Drack lite och kollade Paradise hotel. Efter PD stack vi bort till Emeline. Dock var inte Bea & Elina så på att just då så det stannade kvar. Efter en stund kommer de också bort och då är de på g! Ja vi festar på.. går tillbaka till Bea & Sås men sedan tillbaka igen. Finns kanske inte så mkt speciellt att säga vad vi gjorde men det är så otroligt roligt att festa med dessa människor, eller att umgås med dom överhuvudtaget! Vid 4 tiden är det bara jag, Emma & Elina som är vakna och då är det dags att gå hem, fast innan vi gick hem blev nog några killar i 1an skrämda av oss ;) Haha fy fan säger jag bara, fy fan! Blev ju en trevlig och rolig hemgång med de 2 damerna. Kan ju säga att denna fredag inte heller var nådig, tur är fikade vi bara i skolan.

Ja det var den kvällen. Kanske lite luddigt beskrivet men det var ju roligt som fan. Ikväll är jag hemma själv. Malin kommer förmodligen efter jobbet. Hon ville festa men jag känner inget sug för det alls, vilket är förståeligt och ska ju på personalfest på söndag vilket jag misstänker kan bli roligt. Hemma själv ikväll, join me?

Lov nu, gött som faaan! Får väll se vad som erbjuds. Inga classmates tyvärr. Får väll leka med några andra :)

- Stephanie

Ryssbyfest

Fest ikväll, hejdå!

Update

Hello my haters and lovers.

Dags att uppdatera dagen och föregående dag lite? 
Var ju som sagt studentfest igår. Fick sluta redan vid 10 igår så var inne på Terazza vid 11 tiden. Var ju tyvärr inte så mkt folk. Är ju snart jul och det gjorde nog mycket att det inte kom så mycket folk. För en gångs skull var inte jag fullast när jag festade med mina classmates (Y)

Stannade hemma idag med Malin. Käkade chips och misslyckad kladdis. Malin kom ju till mig imorse, lilla gumman :) She's the best! 

2 dagar kvar, sen börjar mitt sista jullov. Ja, de blir väll som alla andra lov. Ska inte ha några förväntningar bara för att det är sista jullovet, det är ju endå inga andra som engagerar sig.

Nepp, nu ska jag fortsätta kolla på House of wax, den har man ju inte sett innan?

- Stephanie

Try Sleeping with a Broken Heart

Asskön låt. De flesta känner nog igen sig i denna låt. Någon har någon gång i livet varit henne. Jag är det som tur väl inte det nu men jag har varit..

Have you ever tried sleeping with a broken heart
Well you can try sleeping in my bed
Lonely, only, nobody ever shut it down like you
You wore the crown, you make my body feel heaven-bound
Why don’t you hold me, need me, I thought you told me
You’d never leave me



www.pinkordead.com ♥ LinnLowes.com

Supersmarta och sjuktsnygga Linn har en tävling i sin blogg. Hon är inte bara snygg & smart utan även snäll ;) Linn är också en tjej jag följt länge. Börja läs hennes blogg är en tips från mig!

Stressigt

Jaa då var man klar. Stressat lite. Varför nu detta då? Jo, efter jobbet drar jag in en runda på studentfesten. CP? JA! Men jag lever bara en gång och jag gillar att umgås med roliga och galna människor, det sker ju inte så ofta annars ;) Ska snart ner till bussen.. nu håller vi tummarna på att det är SNABBA gäster

- Stephanie

Next

Ska dra till bussen strax. Denna tisdag blir det studiebesök i Värnamo. Ikväll blir det jobb och det SUGER för jag VILL på studentfesten!!!!!!!!!!

Ingen ork

Har inte orkat blogga och vet inte om jag orkar det så mkt denna vecka överhuvudtaget. Puss & hej sålänge!

Dags att sova

Ingen uppdatering i helgen.. återkommer med det kanske :) Godnatt!

Yes!!


VI existerar inte längre

Funderar fortarande på vad jag ska hitta på ikväll. Vet inte om det blir att dra till Sara, tappat lusten till det en aning. Kanske att Malin kmr till mig en runda ist, får se.

Ibland är sanningen jobbig men den går ju inte att komma ifrån. Det är tråkigt men med allt får man se nya vägar och nya möjligheter. Just nu vill jag bara ta studenten. Tack för allt.

Fredag

Ja då har man äntligen piggnat till. Lite trött är jag fortfarande men vafan jag kan ju inte sova bort min enda lediga dag denna veckan.

Juste, dagen igår. Hade julbord till halv 11 för vi fick ett par jävla sega 1or. En del av dom ligger illa till! ;) Haha.. Efter vi slutat kom Bea på idén att åka till Harrys och bara ta 1 öl. Så jag, Bea, Elina Emma & Såsen åkte till Ljungby. Dock stängde det kl 11. Så det blev att tänka om för vi var taggade till att få dricka lite alkohol. Då blev vi sugna på att dra till Helsingborg och åka färjan till Helsingör. Det var väldigt nära att det blev så men vi ändrade oss. Vi fick tag i lite alkohol. Vi blev i gasen ganska snabbt allihop. Ja så det blev lite festande. Ganska "lugnt" men det var väldigt trevligt iaf :) Jag var ju inte den piggaste på bageriet imorse kan jag ju säga.

Ja det var gårdagen det ja. Idag då? Blir lugna gatan. Ska kanske till Sara sen och kolla på Idol. De andra tjejerna kmr nog med.

- Stephanie

Afterwork

Nu är jag trött som ett as. Kom nyss hem, stannade kvar i Ryssby efter julbordet och festade till det. Nu orkar jag inte skriva mer men berättar om tokigheterna senare.

Nice

Idag vaknade jag av att mor väckte mig. Hon hade med sig paketet med skorna jag beställde. Kändes nästan som en födelsedag. Skorna var iaf snyggare i verkligheten vilket var ett stort +. Det som däremt var ett stort - är att de passar med nöd och näppe. Blir att töja ut dom lite, måste även öva att gå i dom för inte van vid den klackhöjden!

Well well. Ska snart duscha iaf. Skola sm sagt ikväll med. Ska nog servera, är grymt trött på julmat.

- Stephanie

00.13

Jaja, jag kanske ska publicera ett litet normalt inlägg? Hmm.. ha dock inte mkt att säga. Var i skolan till strax innan 10. Ska va där imorn kväll med. Hade kunnat jobba tydligen fick jag reda på, lite surt men men. Hoppas på tider nästa vecka.

Ska väll kanske sova snart, börjar inte förens 3 imorn så ingen brådska att nana :) 

Godnatt mina kära vänner och icke vänner. Peace out!

- Stephanie

Till Anonym

Ja, Anonym kallar jag med tanke på att du är en fegis som inte kan stå för vem du är. Jag vet att det är du som kommenterat båda, du vet IP, man kan få reda på allt via det ungefär. Jag lägger faktiskt ner energi på dig för jag kan inte kåta bli med tanke på att det är ganska skrattretande. Jaja, nu till din lilla fråga och dumma åsikt:

Har du ingen annan bild eller? :S
Den är ju inte ens speciell...

Jag har andra bilder på mig själv, men få jag är nöjd med. Och den kanske inte är speciell för andra men för mig har den en betydelse, och hur orkar man bry sig om någons annans bild? INGEN ber dig att kolla på min blogg, antagligen kan du inte låta bli.

Du lär ju aldrig kunna komma dit verkar det som!
Hört talas om drömmar och mål i livet? Vad är det som säger att jag aldrig kommer att komma dit? Till skillnad från de flesta så kommer jag inte stanna i Ljungby hela livet. Bara för att jag inte kan komma dit NU så kan jag komma dit senare i livet. (jag skrev ett inlägg om att jag ville till Dubai)

Ja nu kan detta verka som jag bryr mig skit mycket av en anonym tönt kommenterar men det var bara en aningens skrattretande. Jag tar däremot inte åt mig av vad Anonym säger. Min blogg med MIN text, MINA bilder och framför allt MINA drömmar & mål. FAIL ANONYM! Sen är det ganska kul när jag vet att jag har mer vett i huvudet och bevisa det. Får inte ofta kommentarer och aldrig fått negativa innan så ganska kul endå, kunde inte låta bli! Åh grattis Anonym, ett heeeeeeeeeeeelt inlägg om dig, grattis! 

ÅÅÅÅÅÅÅÅH MIIIIN MYYYYYYYYYYYYCKET SPECIELLA BILD! ;););));)

Sovmorgon

Vaknade för en stund sen, ska allt sova lite till. Börjar inte förens 3 idag. Just nu är det  bara julbord och skola - helt ointressanta saker. Därför blir det inte mkt mer bloggning denna vecka. 7 julbord på 9 dagar, skojj va? 

- Stephanie

Drugs

Hello again, mina få följare! :)

Kollar för tillfäller på Alpha dog, sett den innan, som kanske inte är världens bästa film men den får duga tills Paradise hotel börjar. Justin timberlake och Emile Hirsch är ju snögga! Filmen har gett mig lite ny inspiration till mitt tal, som jag inte vill ha imorn utan på tisdag då jag inte kan skriva ut bilder. Jaja, får hålla tummarna att det går bra!

Well well, har väll inte mycket mer att säga, blir nog att sova ganska tidigt, trött som fan!



O R K A !

Nyss hemkommen från jobbet, skönt! Inte alls pepp till det imorse men pengar är ju pengar och det var inte så farligt att jobba, inte farligt alls faktiskt.

Nu då? Ska väll leta reda på ngn bild till mitt nationella, kommit på vad jag ska prata om nu iaf så bara att fortsätta. Är så snäll med och ska handla till brother. Trots att jag inte orkar.. jag är snäll jag!

Ne, nu ska jag fortsätta med nationella. Ciao!

Åh, julbord!

Hinner väll med ett litet inlägg idag, dock inte mer skulle jag tro. För snart kommer Elina och då blir det att åka ut till skolan för julbord. Woho så kul!!!!!!!!!

- Stephanie

Hur..

.. kunde Calle gå till final? Och HUR kunde jag ha fel?! Gah, jag har ju aldrig fel! ;)

BB

= Billigt & Bra

Det kan man sammanfatta mitt senaste köp, ett par high heels. Är man fet får man köpa nya skor istället för kläder, gäller bara att jag får öva innan jag inviger dom på ett dansgolv.

150:-

Hur..

.. kan CALLE gå vidare! Och HUR I HELVETE kunde JAG ha FEL!??!! Haha, whatever..

Jag och mamma vann inte ett skit på hästarna, 1 rätt av 6 möjliga. FAIL.


V65

Me und muther har spelat på hästarna och köpt en trisslott - vi ska vinna pengar! Hehe..
Inget jobb på Toftaholm imorn.. blö bööll bläääää! :(:( Så blir att vara i skolan hela dagen/kvällen imorn. Wohoo, jag som verkligen behöver pengar! :S Well well..

Ska kolla på Idol sen och käka Aladdin Ask, gooooott! Calle åker ut ikväll, så det blir Tove & Erik i final som jag sagt hela tiden. Japp, jag är bäst! ;) 

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATER!

BTW! Önska oss lycka till med hästarna ;)



Friday

Sköööönt med fredag, om man hade varit ledig i helgen kanske. Så denna fredag är ju som vilken annan dag som hellst, förutom att jag fått sluta tidigt en fredag på mycket länge.

Men vrf klaga? Det är ju självvalt :)

Nu ska jag nog vila en liten stund, skönt!

- Stephanie

;)

why you so obsessed with me?

lägg neeeer ;)

3/12

Tjjjjennnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa.

Har som vanligt inget vettigt att blogga om. Det är just nu bara en massa julbord, både i skolan & jobbet.. längtar redan tills julen är över ^^ Men, pengar iaf ju! 

Sket förövrigt idag då? Inhandlats presenter till Jennie & Julia. Annars inte mkt mer, funderade på att köpa träningskort men det blir nog imorn eller nästa vecka.. är ju upptagen hela helgen & tis, ons & tors så kanske meningslöst att köpa innan det? NEJ, det är ALDRIG meningslöst att köpa det, så blir nog imorn nu när jag tänker efter..

Aja, detta blev ju ennu ett meningslöst och ointressant inlägg.. det är tyvärr så min vardag ser ut. Ingen tyck dock inte att det är lika tråkigt som jag tycker att det är.

Nehepp, sla väll gå med hunden innan Paradise hotel, seeeyaaa!

- Stephanie

Ljungby

Hallå hallå i stugan!

Har inte orkat bloggat ngt speciellt de senaste dagarna för det har varit så rörigt. Bor ju iaf numera i Ljungby, äntligen!!!!!!

Klockan är ganska mycket och ska snart sova, har inte vilat idag och då är jag mycket trött vid denna tiden.

Sov gott, howdi!

- Stephanie

RSS 2.0