Jag fann ingen passande rubrik

Baah, jag är trött och klockan är endast halv 9, tokigt! Kanska lika bra så att jag somnar i tid. Skolan imorn igen ja. Lovet var väll inte alltför lattjo men alltid skönt att få ladda lite och man tackar ju inte precis nej tillde få lov man har kvar. Har ju bara 1 lov kvar.. Har dock ingen vanlig "skolångest" som jag brukar ha sista lovdagen, känns rätt okej att komma tillbaka! :)

Well well, får väll se hur länge jag håller mig vaken. Ingen mer uppdatering blir det ikväll, så god natt lovers and haters!


Min vän

B ♥


A friend is someone we turn to,
When our spirits need a lift.

A friend is someone we treasure,
For our friendship is a gift.

A friend is someone who fills our lives,
With beauty, joy, and grace
.
And makes the world we live in,
A better and happier place.

I Miss You
Wish You Were Here

Boring

Blöö, vrf kan jag inte få praktisera nästa vecka o dra till Götet!? Ne, 2 veckor kvar! :( Tiden går väll snabbt förhoppningsvis!


Check!

Balklänning fixad!

yada yada

Lov har jag ja. Händer inte mkt mer på lovet än vad det händer resten av veckorna. Blir nog mest träna, umgås med tjejerna och nätterna spenderar jag med Gossip girl. BYE!

Good shit

Lyssnat på lite "gammal" hederlig O.C musik, just nu är det Broder Daniel. Har nog trots allt lite Indiepop/rock i mig. Lalala.. lite deppig musik dock men bra som attan! Btw, jag saknar O.C :(


:@

HATAR NELLY.COM och Sylebystars.com för de har så fina klänningar och oemotståndliga skor! Kan de bara inte få in en massa skit istället så man slipper trycka sig en på de förbannade sidorna och bli lockad av allt men så blir man DEPPIG för att man är en fattig o fet jävel som inte kommer att kunna ha råd eller passa i kläderna!??!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅHH SPASMER!

Lämplig studentklänning jaaaaaaaaaa!!!

Mardrömmar

Den värsta mardröm jag har är inte direkt en dröm jag drömmer om nätterna. Det är kanske mer en mardrömskänsla. Eller vettifan vad jag ska kalla det.

Anyway. Det jag befarar mest i mitt liv är att när jag börjar närma mig 60 och börjar fundera på vad jag har gjort i mitt liv - om jag levde ut mina drömmar och kämpade hårt för dom och kommer fram till.. ingenting. När jag blir gammal vill jag verkligen vara nöjd med mitt liv, att jag fick besöka alla dom ställena jag ville besöka och göra alla de saker som jag villa ha gjort. Det viktigaste för mig är inte att jag har blivit värsta miljonären, dock har jag behövt en hel del pengar till allt.

Men ush, jag är 18½ år, jag har sjukt gott om tid! Vad är jag orolig för? Jag har ju viljan ;)

Från..

.. tönt




till hottie..


Min blogg

Känns som jag inte bloggar så mycket, det gör jag ju heller inte. Jag tycker inte det är roligt att skriva om vad jag gör om dagarna. För jag samma saker varje dag vecka efter vecka och skriver om det, hur kul är det? Följande saker gör jag om dagarna: går i skolan, äter, sover, tränar, umgås ibland med någon och festar oftast till det på helgerna. Ja, vad roligt liv va? Känns inte lönt att blogga om va? INTE roligt för varken mig att blogga om eller för er att läsa om. 

Jag ska istället blogga om saker/människor jag tycker om eller någon åsikt eller liknande framöver. Mest bilder ska det bli med. Much better.

- Stephanie

Sexigast


Entourage

Adrian Grenier är fin.

Lala


RSS 2.0